https://www.pasmanbootramen.nl/home/hoe-werkt-het/stap-2/_406____NL
Bootramen op maat bestellen? Bel 06 - 11 36 60 66
 
20131203155449292013120315545232013120316110685

Bootramen op maat

Uw kunststof bootramen eenvoudig zelf vervangen.

Alles kant-en-klaar geleverd.
Gratis vervangingsramen en verzending
Hoogste kwaliteit kunststof en exact op maat.

Bereken uw prijs

Stap 2. Demonteren oude bootramen

Werk schoon en voorzichtig

Gebruik werkhandschoenen. Oude bootramen breken snel. Werk met z'n tweeën. Verwijder gordijnen en dek het interieur achter en onder de bootramen af.

Bootramen demonteren

Schroef de bootramen los. Verwijder de kit rond de ramen.  Steek dan voorzichtig een plamuurmes tussen raam en huid van de boot. Werk het raam rondom los. Trek het er niet met geweld af.  Probeer het raam heel te houden.

Schoonmaken

Als het raam er af is, zo goed mogelijk alle vuil en
kitrestanten van de huid verwijderen. Gebruik voor polyester een afwasmiddel en een ontvetter om het schoon te maken. Schilderwerk kunt u het beste opschuren en schilderen voor u de nieuwe Pasman Bootramen monteert.

Tijdelijke ramen plaatsen

Nu kunt u de tijdelijke bootramen aanbrengen met behulp van de bijgeleverde 3M tape. Uw boot is nu weer spatwater en stofdicht. De 3M tape hecht langere tijd op polyester en schilderwerk. Deze tape tast de ondergrond niet aan en laat geen lijmresten achter.

 

 

Gratis versturen oude ramen

Bij de zending van de tijdelijke bootramen vindt u luchtkussenfolie, tape en een plakadres om uw oude bootramen voor verzendig gereed te maken. Kies waar en wanneer uw oude bootramen opgehaald kunnen worden. U ontvangt hiervan een bevestiging per email.
 
               

      

Naar Stap 3