https://www.pasmanbootramen.nl/home/hoe-werkt-het/stap-3/_407____NL
Bootramen op maat bestellen? Bel 06 - 11 36 60 66
 
20131203155449292013120315545232013120316110685

Bootramen op maat

Uw kunststof bootramen eenvoudig zelf vervangen.

Alles kant-en-klaar geleverd.
Gratis vervangingsramen en verzending
Hoogste kwaliteit kunststof en exact op maat.

Bereken uw prijs

Stap 3. Ontvangen en monteren

Ontvang uw nieuwe bootramen

Na ontvangst van de oude bootramen informeren wij u over de levertijd van de nieuwe Pasman Bootramen en de door u bestelde producten. Wij streven naar een levertijd van twee weken na ontvangst  van de oude ramen. Uw nieuwe bootramen worden gereed  gemeld.  Mail ons waar en wanneer de bestelling afgeleverd kan worden. U ontvangt de bevestiging van onze transporteur. Ook deze zending is gratis.

Ook uw oude ramen retour

Met de nieuwe ramen ontvangt u de oude ramen retour.
Zo kunt u, voor dat u gaat monteren, kontroleren dat de nieuwe ramen een copie zijn van de oude. Omdat wij de ramen digitaal tekenen kan de contour kleine afwijkingen vertonen. De positie van de gaten zal echter exact overeen komen.

Controleer uw nieuwe bootramen

Voor verzending worden de nieuwe ramen door ons gecontroleerd op kwaliteit en afmetingen. U ontvangt de oude ramen retour, zodat u zelf , voor u deze ramen gaat monteren, nog een laatste controle uit kunt voeren.

Monteren Pasman Bootramen

Wij willen het u gemakkelijk maken. Pasman levert nieuwe bootramen en alles wat u verder voor een geslaagde montage nodig heeft. Oude bootramen demonteren en de nieuwe ramen monteren doen wij echter niet. Zo mogelijk brengen wij u in contact met een monteur. 

 

Monteer met hulp van de handleiding

Monteer uw bootramen zelf. Naast onze handleiding vindt u ook de zeer uitgebreide instructies van Sikaflex, over het kitten van bootramen.

Uw ideeën 

Heeft u een betere of slimmere methode om de ramen te monteren en u wilt deze delen met andere booteigenaren? Mail ons uw commentaar. Met uw hulp kunnen wij onze handleiding verder verbeteren.